Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

Puhelin: 0295 390 200
domain@ficora.fi

Tekniset asiat

fi-domain-tech@ficora.fi

WWW-sivut

domain.fi

DNSTEST.fi

dnstest.fi on palvelu joka tarjoaa vapaasti käytettäviä työkaluja nimipalveluiden toiminnan tarkastamiseen ja WHOIS-kyselyiden suorittamiseen.


Testaa DNSSEC

Tämä testi tarkistaa onko käytössäsi DNSSEC yhteensopiva nimipalvelin.


Testaa haettu tunnus

Voit tarkistaa onko fi-verkkotunnus määritelty nimipalvelimiin Viestintäviraston vaatimusten (Viestintävirasto 37E/2006M) mukaisesti, ja ovatko verkkotunnuksen nimipalvelut tällä hetkellä kunnossa.


Testaa delegoimaton tunnus

Voit tarkistaa verkkotunnuksen nimipalveluiden toiminnan ennen verkkotunnuksen hakemista. Jos olet tekemässä nimipalvelinmuutosta, niin voit tällä toiminnolla testata uusien nimipalvelimien toiminnan ennen muutosta verkkotunnuspalvelussa.


Whois-kysely

Tämä työkalu suorittaa WHOIS-kyselyn julkiseen whois-rekisteriin, josta saadaan vastauksena verkkotunnuksen julkiset tiedot. WHOIS-kysely voidaan suorittaa verkkotunnukselle, tai esimerkiksi IP-osoitteelle. Voit suorittaa kyselyn mille tahansa verkkotunnukselle, ei pelkästään .fi-päätteisille.


Nämä työkalut on suunniteltu julkisissa nimipalveluissa käytettyjen määritysten validointiin ja niiden toimintakelpoisuuden tarkistamiseen. Ole hyvä ja lue Ohjeet ennen työkalujen käyttöä.